Telefonkonsultation
Alle Dage:
08.00 – 09.00

Anmodning om sygebesøg
Alle Dage:
08.00 – 09.00

Anmodning om videokonsultation
Alle Dage:
09.00 – 12:00

I stedet for at møde op i klinikken, er der nu mulighed for videokonsultation med lægen.
Du skal bruge app’en Min Læge som med fordel kan installeres forud for telefonisk kontakt med sekretæren. Du kan hente app’en i App-store eller Google Play og logge ind med NEMID.
Når du har installeret app’en kontakter du sekretæren på tlf. 8213 1400 og du vil derefter blive guidet igennem.

Læs mere om installation af app’en Min Læge via dette link

Sådan bruger du Min Læge

Tidsbestilling og medicinbestilling:
Alle Dage:
09.00 – 12.00

Kun akutte henvendelser efter kl. 12.00 på akuttelefonen, og ellers kan man via hjemmesiden kontakte klinikken elektronisk.

Konsultation:
En konsultationstid hos læge eller sygeplejerske er som udgangspunkt 15 minutter, heri skal iregnes tid til journalføring.

Udeblivelse:                      
Hvis du, som patient, har en tidsaftale, er det vigtig, du overholder aftalen, idet tiden ellers kunne være brugt på en anden patient. Der kan være en risiko for ventetid trods aftalt tid, idet akutte patienter/sygebesøg kan påvirke vores planlægning. Vi forsøger så vidt muligt at undgå ventetid.

Middagspause:
I tidsrummet kl. 12.00 – 13.00 holder vi frokostpause. Telefonen vil være lukket for rutineopkald, dog oplyser vores telefonsvarer hvordan du kan komme i kontakt med os ved akut behov for lægehjælp.

Akuttid:
Som udløber af coronatiden er der ikke længere åben akuttid mellem kl. 09:00 og 10:00, i stedet vil der dagligt være afsat lægetider til varetagelse af akutte problemstillinger.
Ved akut opstået sygdom eller ved forværring af eksisterende sygdom, skal du ringe hertil mellem kl. 08:00 og 09:00 for at tale med en læge eller en sygeplejerske.
Mellem kl. 09:00 og 12:00 kan du ringe til sekretæren med forespørgsel om vurdering samme dag. I øvrigt konsultation efter aftale, helt som vanligt.

Lægevagt:
I tidsrummet kl. 16-08 samt i weekend og helligdage henvises til lægevagten: tlf nr. 7011 0707, som er til henvendelser om pludselig opstået sygdom/ulykke eller forværring af eksisterende sygdom.

Sundhedskort:
Husk dit sundhedskort (sygesikringskort) ved enhver henvendelse til klinikken.

Blodprøver:
Du har mulighed for at få taget blodprøver her i klinikken. OBS ! Der skal være lægelig begrundelse for enhver blodprøve.

Urinprøver:
Har du symptomer på blærebetændelse, skal urinen laves som en såkaldt midtstråleurin og efter afvaskning. Det vil sige, at du først skal vaske dig af omkring urinrøret med lunkent vand. Dernæst skal du lade vandet lidt i toilettet, så ca. 10-20 ml i et sterilt prøveglas, og resten i toilettet.

Urinprøver skal enten gøres her i klinikken eller medbringes i et autoriseret urinprøveglas nedkølet indenfor 1 time.

Tilgang:
Der er i øjeblikket lukket for tilgang.

SELVBETJENING

Du kan ved at benytte selvbetjening bestille tid, forny recepter på fast medicin, skrive til lægen samt læse beskeder fra lægen.