Telefonkonsultation
Alle Dage:
08.00 – 09.00

Anmodning om sygebesøg
Alle Dage:
08.00 – 09.00

Tidsbestilling og medicinbestilling:
Alle Dage: 09.00 – 12.00

Kun akutte henvendelser efter kl. 12.00 på akuttelefonen, og ellers kan man via hjemmesiden kontakte klinikken elektronisk.

Udeblivelse:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Hvis du, som patient, har en tidsaftale, er det vigtig, du overholder aftalen, idet tiden ellers kunne være brugt på en anden patient. Der kan være en risiko for ventetid trods aftalt tid, idet akutte patienter/sygebesøg kan påvirke vores planlægning. Vi forsøger så vidt muligt at undgå ventetid.

Middagspause:
I tidsrummet kl. 12.00 – 13.00 holder vi frokostpause. Telefonen vil være lukket for rutineopkald, dog oplyser vores telefonsvarer hvordan du kan komme i kontakt med os ved akut behov for lægehjælp.

Akuttid:
Ved akut opstået sygdom eller ved forværring af eksisterende sygdom, møder du op i klinikken alle hverdage kl. 09.00.
Iøvrigt konsultation efter aftale.

Lægevagt:
I tidsrummet kl. 16-08 samt i week-ends og helligdage henvises til lægevagten: tlf nr. 7011 0707, som er til henvendelser om pludselig opstået sygdom/ulykke eller forværring af eksisterende sygdom.

Sundhedskort:
Husk dit sundhedskort (sygesikringskort) ved enhver henvendelse til klinikken.

Blodprøver:
Du har mulighed for at få taget blodprøver her i klinikken. OBS ! Der skal være lægelig begrundelse for enhver blodprøve.

Urinprøver:
Har du symptomer på blærebetændelse, skal urinen laves som en såkaldt midtstråleurin og efter afvaskning. Det vil sige, at du først skal vaske dig af omkring urinrøret med lunkent vand. Dernæst skal du lade vandet lidt i toilettet, så lidt i et sterilt prøveglas, og resten i toilettet.

Urinprøver skal enten gøres her i klinikken eller medbringes i et autoriseret urinprøveglas nedkølet indenfor 1 time.

Tilgang:

Der er for tiden lukket for patienttilgang.

SELVBETJENING

Du kan ved at benytte selvbetjening bestille tid, forny recepter på fast medicin, skrive til lægen samt læse beskeder fra lægen.